PROTEIN

jag berättade ju för er att jag slängde mina proteinpulver i soporna,
jag satte mig nämligen ner häromdagen och kalkylerade lite grann,
räknade och jämförde & blev lite förvånad över resultatet.
 
vi alla vet ju redan varför vi behöver protein och varför det är bra för kroppen & allt sånt där så det behöver jag ju inte uppdatera er om, jag vill ju använda proteintillskott för min träning, att resultaten ska bli bättre och att kroppen ska må bra, då man kanske inte alla dagar får i sin tillräkligt med protein.
 
jag har kört med preoteinpulver female från life med hallon smak nästan ett år, men väldigt oregelbundet så jag har inte direkt märkt någon skillnad eftersom jag inte varit så flitig med att använda det som jag ska, det vill säga direkt efter träning och gärna som mellanmål dem dagarna man är ledig från träningen.
 
sedan så finns det andra protein tillskott som jag älskar, bland annat SWEBAR från dalblad, deras mint-choklad bar som är så sjukt jävla god, & även gainomax protein milk drink, som även nu kommit med en ännu bättre med mindre socker och mer protein.
 
på tal om min uträkning så kollade jag i stort sätt bara på proteinet här eftersom det är det jag vill komma åt,
 
PROTEINPULVER
proteinpulvret som jag har använt, har jag tagit bara 1/2 skopa fast det står att man ska 1 hel, sedan så har jag nästan hela tiden blandat med mjölk, gärna med 50 % extra protein mjölken från arla- det här menas alltså att jag måste komma ihåg att ta med mig pulver, och även mjölk som måste vara i termos..ja ni hör ju själva.
totalt så får jag i mig 17g protein / portion & ca. 22,5 kr / portion
- den är inte speciellt god heller..
 
GAINOMAX
den här fädigblandade mjölk drinken brukar jag köpa efter träning då den oftas finns i receptionerna, vilket är sjukt skönt då jag inte behöver tänka på att ha med mig något hemifrån. tål rumstemperatur
totalt så får jag i mig 21 g protein & ca. 20 kr / portion
- supergod!
 
SWEBAR
dem här barerna brukar också finnas att köpa i vissa receptioner, jag brukar köpa mina på life, då får man lite mångrabatt, finns i massa olika smaker och tål rumstemperatur.
total så får jag i mig 17 g protein & ca. 16 kr / portion
- supergod!
 
ps. jag har inga problem med att få i mig både en gainomax & en swebar efter träning vilket ger då hela 38 g protein medans min proteinshake bara skulle ge mig 17 g (om ja använder den bästa mjölken)
så jag slängde pulvret helt enkelt och ska köpa på mig gainomax & swebar, sedan så börjar även celsiusen ta slut så bäst att fylla på den också.
köpte även ett bakery pro för någon vecka sedan, proteinpulver som tål värme,
så man kan baka med det eller göra annat gottit :)