EN TANKESTÄLLARE

jag vet att när jag kommer sitta i mitt flickrum hemma i norrköping om sex veckor så kommer jag få nypa mig i armen, jag kommer få göra det mesta för att bevisa för mig själv att jag faktiskt varit duktig och gjort saker i mitt liv, att jag flyttade alldels ensam till en stor stad och stannade där i hela 10 månader, att jag varit med och öppnat ett av nordens största hotell mm.
 
det är många som frågar angående uppsägning och hemflytten och förväntar sig den perfekta anledningen, tydligen måste det finnas anledningar på alla beslut man tar här i livet, men riktigt så fungerar det inte. ibland har man bara den där känslan som man inte ens kan förklara och måste helt enkelt följa.
jag älskar göteborg och kommer alltid att göra och det är absolut inte omöjligt att jag om några år flyttar ner hit igen.
 
men för en 21 årig nobody är göteborg en svår stad- man måste passa in, umgås med rätt människor som förstårs inte är dem snällaste och roligaste- men dem rätta så att säga. jag vet att jag kommer ångra mig så dant att jag inte gjorde mer spontana grejer här nere, att jag inte gick ut en onsdag fast jag skulle upp tidigt en torsdag,   osv,det finns så mycket som jag skulle vilja göra men som inte blivit gjort, mestadels för min unga ålder men också för många andra saker. 
 
ibland blir jag bara så jäkla trött på att vara den där duktiga, prydiga och ordentliga flickan- jag önskar verkligen så många gånger att jag bara kunde inse att jag inte är äldre än 21 och leva mitt liv därefter..oh andra sidan så är jag jag, försvinner dessa egenskaper så kommer jag bli någon annan..det är nästa komsikt vad livet ska vara krångligt ibland och det där att man aldrig blir nöjd och bara vill ha mer & mer- bortskämd idiot helt enkelt.
 
ps. när jag får såna här djupa knäppa tankeställare så brukar jag gå igenom alla mina bilder på facebook, och rätt snabbt så inser man faktiskt att livet inte har varit så dumt trots allt och att man faktiskt har levt ett antal dagar precis så som man ska leva i min ålder. leva livet.